OVER TOP INTERNATIONAL

Over ons

TOP International is leverancier van hoogwaardig professioneel sportmateriaal met een specialisatie in atletiek. Al ruim 35 jaar is de kwaliteit van onze producten een benchmark in de Nederlandse atletiekwereld. Persoonlijk advies aan atleten, verenigingen en gemeentes gecombineerd met het gemak van een webshop maakt TOP International uniek in Nederland.

Atleten en hun trainers kunnen in de TOP International webshop gemakkelijk wedstrijd- en trainingsmaterialen voor atletiek, krachtsport en diverse balsporten bestellen. Verenigingen en gemeentes vinden in onze catalogi alle informatie over onze inrichtingsmaterialen voor sportaccommodaties. En met de TOP Bestekservice stellen aannemers gemakkelijk hun bestekken voor sportaccommodaties op.

Het Team

Het team van Top International bestaat uit (vlnr):

  • Ab Slaman,
  • Seppo Slaman
  • Inge

Historie

Top International is opgericht door oud speerwerpen en honkbal international Ab Slaman (1942) in 1972. Ab begon met een lening van zijn vader met 4.000 gulden in een eengezinswoning. Gedreven door de liefde voor de atletiek wist Ab TOP International van een gang vol met polsstokken, speren en stootkogels te brengen tot wat het bedrijf vandaag de dag is: de standaard voor inrichtings- en wedstrijdmateriaal voor atletiek in Nederland.

Vandaag de dag is TOP International toonaangevend in de Nederlandse atletiekwereld waarbij persoonlijk advies en topkwaliteit producten de drijvers zijn.

 

Atletiekbaan Nijmegen

Voor de Atletiekvereniging Nijmegen realiseerde TOP International de volledige inrichting.

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

btn_aanmelden

Contact

Tijdens kantooruren kunt u altijd bellen met vragen of voor persoonlijk advies

+31 (0) 294 291 737

U kunt ons ook altijd een email sturen met uw vraag

btn_stuur_een_mail

Speciale Actie